Broks Bloemen

Broks Bloemen is de bloemengroothandel voor supermarkten (retail), bedrijven en particulieren. Broks is een sterk familie bedrijf, opgericht in 1975 en de 2e generatie heeft het inmiddels overgenomen.  De kennis blijft zo van generatie op generatie overgaan. Daarnaast is Broks een innoverend en sterk groeiend bedrijf, geloven ze in het opbouwen van duurzame relaties en leiden ze vakmensen op. Benieuwd of er ook een leuke functie voor jou beschikbaar is? Bekijk de vacatures op onze website!

Heb je iets te vieren, bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of nieuwe woning? Dan kun je bij Broks terecht. Eenvoudig online bestellen en ophalen wanneer dit bij jou het beste uit komt. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in de bloemenshop + pick-up point aan de Corsica in Zijtaart.

Ook bedrijven kunnen bij Broks terecht. Ben je op zoek naar een vaste bloemist voor jouw bedrijf of wil je een extraatje geven aan je personeel? Bij de bloemenshop + pick-up point haal je eenvoudig je bloemen op. Tevens profiteer je bij meer dan 10 boeketten per maand van korting. Vanaf 10 boeketten (in één bestelling) worden deze gratis op één locatie in Meierijstad bezorgd. Bij ophalen profiteer je van korting. Speciale wensen of een vraag hierover? Neem gerust telefonisch contact op of stuur een e-mail.

Daarnaast nemen ze bij Broks Bloemen de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar een passend rouwarrangement. Afscheid nemen van een dierbare is nooit gemakkelijk en iedereen doet dit op zijn eigen manier. Daar heeft natuurlijk iedereen  respect voor en daarom helpen ze je bij Broks graag met het juiste rouwarrangement. Wij snappen ook als je liever persoonlijk advies hebt. Neem hiervoor telefonisch contact of loop vrijblijvend binnen bij de bloemenshop + pick-up point in Zijtaart.
Image
Image

Broks Bloemen B.V.
Corsica 13A
5465 PS Zijtaart

T: (0413) 351 492
E:
I: www.broksbloemen.nl 

logo zijtaart.nl