Zijtaartse kampioenschappen

2022-09-20_Komend_weekend_Zijtaartse_kampioenschappen_paardensport
Categorie
Wedstrijd
Datum
zaterdag 24 september 2022 13:00 - 17:00
Locatie
Ruitersportterrein ‘De Leinse Hoefslag’

Aanstaande zaterdag is het zover! Dan worden de Zijtaartse Kampioenschappen gehouden op ruitersportterrein De Leinse Hoefslag. Vanaf 14.15 uur starten de Zijtaartse ruiters en amazones met hun dressuur- en bixieproeven. Jong en oud doen mee, pony’s en paarden en ‘echte wedstrijdruiters’ en de meer recreatieve ruiters. Ze strijden hiermee voor de enige echte Cor Coppens bokaal, die uitgereikt zal worden aan de beste dressuurcombinatie van die dag. Anita en Francy Coppens zullen deze rond 17 uur uitreiken. Daarnaast zal de Irisbokaal worden uitgereikt als aanmoedigingsprijs voor jong talent.

Vanaf 15.30 uur kan het publiek genieten van de kur op muziek, die verreden zal worden door twee viertallen met jonge talenten en door Claire Vermaes, een ervaren dressuuramazone.

Om 18.00 uur wordt er door (oud-)leden gebarbecued en vanaf 20.00 uur start de reünie, die gehouden wordt ter ere van 40 jaar ponyclub De Reigertjes. Er zijn veel aanmeldingen van leden van het eerste uur en leden die later nog lid waren. Dit belooft een gezellige avond te worden, waarbij genoten kan worden van foto’s van 40 jaar ponyclub.

 
 
logo zijtaart.nl