WTC "Klaver van Brabant" zowel op de weg als met de gravelbike

Klaver_van_Brabant_-_WTC_Zijtaart
Categorie
Activiteit
Datum
zondag 17 april 2022 08:00 - 19:00
Locatie
Café Kleijngeld

WTC (Wieler Tour Club) Zijtaart organiseert dit jaar na 2 edities te hebben moeten overslaan op 17 april a.s. weer de bekende ‘Klaver van Brabant’.

Deze tocht vormt van bovenaf gezien een klaverblad met 3 bladen en is voor 2022 geheel vernieuwd. Deelnemers kunnen nu kiezen om 1, 2 of 3 klaverbladen te fietsen. Daarnaast hebben de deelnemers de keuze om dit op de weg te doen met de racefiets (45, 86 of 115 km) of over hoofzakelijk onverharde paden met de gravel bike of mountainbike (48, 80 of 101 km; zowel de 80 en 101 km variant fietsen naar het hoogste punt van Meierijstad en bieden daarmee een extra uitdaging). Op beide routes kan iedereen op meerdere plekken even een pauze inlassen bij een café of restaurant.

Voorinschrijven kan via www.fietssport.nl. (Road of Gravel). Na inschrijving kunnen de deelnemers het GPX-bestand downloaden naar hun fietscomputer. Dit is belangrijk om te doen, omdat de tochten niet zijn uitgepijld. Het inschrijfgeld bedraagt €6,- op de dag zelf en €5,- bij voorinschrijving. Fietsers met een plus account bij Fietssport.nl of met een NFTU-lidmaatschap betalen €4,-. Daginschrijving is ook mogelijk. Het is echter voor iedereen die vlot de weg op wil aan te raden om gebruik te maken van de voorinschrijving. Bij inschrijving op de dag zelf kunnen deelnemers alsnog het GPX-bestand via WhatsApp of email ontvangen.

Deelnemers kunnen de tocht van hun keuze tussen 08.00-10.00u starten vanaf Café Kleijngeld, Pastoor Clercxstraat 53-55 in Zijtaart (telefoon: 0413-363 638).

Alle informatie over de Klaver van Brabant is ook te vinden op www.wtczijtaart.nl. Vragen vooraf kunnen naar

 
 
logo zijtaart.nl