WTC "Klaver van Brabant" gravel en road

Klaver_van_Brabant_-_WTC_Zijtaart
Categorie
Activiteit
Datum
zondag 14 april 2024 08:00 - 19:00
Locatie
Café Kleijngeld

Wieler Tour Club Zijtaart organiseert al tientallen jaren de Klaver van Brabant. Op zondag 14 april 2024 kunt u weer starten. Er zijn ook nu weer mooie routes voor u uitgestippeld. 

Klaver van Brabant

Je kunt kiezen uit maar liefst 4 mooie en gevarieerde routes. De racefietsers kunnen kiezen uit een route van 90 of 118 km. Pak je de gravel- of mountainbike, dan hebben we mooie routes van 79 km en 103 km. De gravelroutes gaan beiden naar het hoogste punt van Meierijstad en bieden daarmee een extra uitdaging. Voor alle deelnemers is er een uitgebreide verzorgingspost.

Inschrijven

Voorinschrijven kan hier voor gravel en hier voor road. Het is voor iedereen die vlot de weg op wil aan te raden om gebruik te maken van de voorinschrijving.

Alle routes zijn op GPS beschikbaar

Na inschrijving ontvangen de deelnemers het GPX-bestand via WhatsApp of email, zodat men de route kan downloaden naar de fietscomputer. Dit is belangrijk om te doen, omdat de tochten niet zijn uitgepijld.

Start

Deelnemers kunnen starten op zondag 14 april 2024 tussen 08.00-10.00 uur vanaf Café Kleijngeld. Alle informatie over de Klaver van Brabant is ook te vinden op de website van WTC Zijtaart. Vragen vooraf kunt u altijd mailen

 

 
 
logo zijtaart.nl