Verkeersmarkt: veilig op weg

Verkeersmarkt_Veilig_op_weg_KBO_Actief_50_Zijtaart
Categorie
Bijeenkomst
Datum
vrijdag 25 november 2022 13:30 - 16:00
Locatie
Ter Aa - Erp

Onder het mom van “Veilig de weg op” wordt er op 25 november een verkeersmarkt georganiseerd.

Alle mensen die ouder zijn dan 50 jaar uit Erp Keldonk, Boerdonk en Zijtaart zijn dan van harte welkom. U hoeft dus geen lid te zijn van de KBO. Het is voor alle 50 plussers.

Het beloofd een actieve middag te worden met uitleg van deskundigen over thema’s als: Veilig de weg op met de auto     , Veilig rijden met de scootmobiel en veilig gebruik van de elektrische fiets. Door specialisten worden de deelnemers bijgesproken over de veranderingen die zich de laatste jaren hebben voor gedaan op het gebied van deelnemen aan het openbare verkeer. Daarnaast wordt er specifiek ingegaan op het veilig gebruiken en rijden met een scootmobiel en een elektrische fiets. 

Na afloop van de algemene informatie is er in Ter Aa een gezellige verkeersmarkt waar alle deelnemers specifieke informatie kunnen ophalen over bovenstaande thema’s. Tevens bestaat dan de mogelijkheid voor een opgave om gratis deel te nemen aan cursussen waarin aandacht wordt besteed aan het veilig en handig deelnemen aan het verkeer met de auto, scootmobiel of electrische fiets. Deze cursussen zullen later gegeven worden.

De organisatie is in handen van de Senioren Raad Meierijstad die dit organiseert in nauwe samenwerking met de KBO.
De verkeersmarkt wordt gehouden op vrijdag middag 25 november a.s.
Gezien de grote belangstelling hiervoor dient u zich vooraf per e-mail op te geven of u deel wilt nemen.

 
 
logo zijtaart.nl