Sportontmoeting KPJ-veteranen

2023-05-23_Veteranen_sportdag_Zijtaart_KPJ
Categorie
Evenementen
Datum
zaterdag 10 juni 2023 16:00 - 21:00
Locatie
Sportpark De Vonders

Afgelopen jaar is in Elsendorp de allerlaatste veteranensportdag in zijn traditionele vorm gehouden. Sommige afdelingen zijn echter nog actief gebleven en daarom wordt voor hen op zaterdag 10 juni een 'sportontmoeting' in Zijtaart georganiseerd. De afdelingen De Mortel/Elsendorp, Heythuysen, Liessel, Son en Breugel, Uden en Zijtaart presenteren dan hun muziekoefeningen, vrije oefeningen, piramides en volksdansen.

Dit evenement vindt plaats op sportpark De Vonders. Het middagprogramma start dan om 16.00 uur met de individuele uitvoering van de sportoefeningen, piramides en volksdansen door de deelnemende afdelingen. Om 19.00 uur begint het avondprogramma met de officiële opening en het defilé, gevolgd door demonstraties van de verschillende onderdelen. Het belooft een afwisselende dag te worden, vol nostalgie en folklore. Hoewel het niet meer om de prijzen gaat, zullen alle deelnemers ongetwijfeld hun uiterste best doen om goed voor de dag te komen.

Wij danken voetbalvereniging VOW voor het beschikbaar te stellen van de accommodatie. Voor hun steun aan ons evenement danken wij verder:

  • ELV Installatietechniek Van Houtsher Vorstenbosch
  • Van Lankvelt Loonwerkbedrijf Frens van der Zanden Bouwadvies Verbakel BV Kunststoflastechniek
  • HLB Witlox van den Boomen Adviseurs en Accountants Jorg Welte Timmerwerken
  • Vervoort-Van Dooren VOF Eierautomaat Van den Oever Metselwerken
  • Robert van de Wetering Schilderwerken Son Champas Champignons
  • Raadhage Makelaardij
  • Johan en Paul van Nunen Timmerwerken

De toegang is voor iedereen gratis. Wij nodigen iedereen van harte uit om dit sportieve en kleurrijke schouwspel bij te wonen.

Veteranensportclub Zijtaart

 
 
logo zijtaart.nl