Openluchtviering bij Mariakapel

Maria_kapel
Categorie
Evenementen
Datum
zondag 19 september 2021 10:30 - 12:00
Locatie
Mariakapel

Het bestuur van Stichting Mariakapel Zijtaart organiseert de jaarlijkse buitenviering bij de Mariakapel. Deze keer is dat aanstaande zondag 19 september. Tevens is het Lambertusdag, de patroon van onze parochie.

Pater Holterman is de voorganger in deze dienst en de muzikale ondersteuning wordt verleend door ons parochieel dames- en herenkoor. Aan het einde van de dienst is er nog een speciale afsluiting. Het is een echte buitenviering zonder overkapping, omdat vanwege de RIVM-richtlijnen het hele parkeerterrein gebruikt zal worden om de stoelen op de juiste afstand op te stellen. We hopen op een flink aantal bezoekers, zoals we dat andere jaren ook gewend zijn.

Na afloop worden koffie en thee aangeboden. Als de weersomstandigheden niet gunstig zijn, vindt de viering plaats in het dorpshuis. Wij hopen echter wel op goed buitenweer, zodat de viering buiten naast de Mariakapel gehouden kan worden.

Tot zondagmorgen 19 september a.s.
Bestuur Mariakapel Zijtaart

P.s.: Zaterdagmiddag 18 september mogen er vanaf 17:00 uur geen auto’s meer op de parkeerplaats bij de Mariakapel geparkeerd worden.

 
 
logo zijtaart.nl