Offroad Veghel

2021-10-25-bijna-1000-deelnemers-voor-offroad-veghel
Categorie
Evenementen
Date
zondag 17 november 2024 09:00
Locatie
Startlocatie: Van de Beeten Erp

Eind Oktober is het weer zover: de mooie offroad rit door en om Zijtaart van Offroad Veghel. Na eerdere succesvolle edities, die innoverend zijn geweest voor de offroad-ritten in Nederland, heeft de organisatie intensief samengewerkt met Gemeente Meierijstad, het Waterschap AA en Maas en de landeigenaren om ook deze editie ook tot een succes te maken. 

Uitdagende route
De organisatie is druk bezig om de laatste hand te leggen aan de route voor de rit. Deze zal bestaan uit veel zand en gaat zeker een glimlach op de gezichten van de deelnemers bezorgen. Ongeveer 95 procent van de route bestaat uit een onverharde ondergrond. Onderweg zullen er diverse rustpunten zijn. Met dank aan de gemeente, het waterschap en de landeigenaren gaat het lukken om opnieuw een uitdagende route te presenteren. Binnenkort zal de route worden gepresenteerd op onze website. De start zal wederom achter Van de Beeten in Erp zijn.

Alleen motoren.
Aan Offroad Veghel kan alleen deelgenomen worden met een offroad motor met kenteken, dus geen Quads met of zonder kenteken en crossmotoren.

Uitsluitend voorinschrijving
Net als voorgaande jaren is het enkel mogelijk om deel te nemen aan Offroad Veghel door vooraf in te schrijven. 

Bekijk de website
Op onze website kunt u alle informatie vinden over Offroad Veghel en tevens kunt u daar de inschrijving vinden. Met dank aan onze partner Rosegaar.nl, die ook de registratie en de scanners ter plekke verzorgen, hebben wij een wij een contactloos systeem dat zeker na de Covid-19 regels onmisbaar is en waar we een aantal jaar mee vooruit kunnen.

Geluid en geluidscontrole:
Voor de start wordt eerst op geluid gecontroleerd. Maakt je motor opvallend veel herrie dan wordt je er tussenuit gepikt voor een MON geluidscontrole. De consequenties zijn dan voor de deelnemer. We weten allemaal dat een off road motor geluid maakt maar er is verschil tussen geluid en asociaal veel herrie. Ook onderweg meet MON geluid met dB-meters. Personen die een motor hebben met een “verkeerde” uitlaat weten dat zelf meestal maar al te goed. Zet er dus bij twijfel een dB-killer in. Dat maakt net het verschil.

 
 
logo zijtaart.nl