Koningsdag Zijtaart

Banner_Koningsdag_2023
Categorie
Activiteit
Datum
donderdag 27 april 2023 13:30 - 16:30

Op donderdag 27 april is het zover; dan vieren we weer Koningsdag! In Zijtaart zal dit jaar een heus festival / vrijmarkt plaatsvinden waar iedereen welkom is!

Deze vindt ’s middags van 13.30-16.30 uur plaats op het Dorpsplein en bij slecht weer in het Dorpshuis.

Er zullen levensgrote spellen zijn, zoals Mega-Twister, Mega-Keezen en Mega-Mikado, optredens, een vrijmarkt en de middag zal worden gestart met een optocht van versierde fietsen onder begeleiding van onze fanfare en majorettes.

Heb jij nu al ideeën voor jouzelf, je vriendengroepje of voor je vereniging om hieraan een bijdrage te leveren dan horen we dat graag. Dit kan zijn in de vorm van een optreden, als moppentapper, DJ, zanger, danseres, etc. Wij zorgen voor een podium, zorgen jullie voor de rest? We zorgen ook voor kraampjes, dus je kunt ook denken aan het laten zien van een verzameling, het verkopen van speelgoed dat je niet meer gebruikt of van (zelfgemaakte / geknutselde) producten, zoals armbandjes. Dit geldt zowel voor kinderen als voor volwassenen, voor particulieren als (kleine) bedrijven; we horen graag van je via de mail of persoonlijk.

Groetjes van de commissie Koningsdag van EGZ; Twan, Stan, Heino, Janneke en Hanneke

2023 Koningsdag Zijtaart

 
 
logo zijtaart.nl