Kerststalletjesroute 2023

2023-12-15_Kerststalletjesroute_Zijtaart_2023
Categorie
Activiteit
Date
dinsdag 26 december 2023 10:00
Locatie
Maria kapelletje Zijtaart

Ook dit jaar is er weer een KERSTSTALLETJES ROUTE en wel op 24, 25 en 26 december 2023. Van 10.00 tot 22.00 uur is de route te wandelen langs 31 kerststalletjes.

Iedereen die een frisse neus wil halen en even van de kerstbrunch of kerstdiner wil opladen kan middels routekaart de Kerststalletjes route wandelen. De routekaart is hier te downloaden en de startlocatie is bij het Mariakapelletje in Zijtaart. Daar bevind zich de 1e stal. Wandelaars die de route afleggen komen een sfeervolle variatie aan stallen tegen. Dit kan een grote, kleine, moderne, traditionele of zelfgemaakte kerststal zijn.

Alle deelnemers die een kerststalletje plaatsen zijn vrij in keuze van stal en aankleding.

Bij elk Kerststalletje ligt een LETTER, met alle letters is een Kerstgedachte te maken. Degene die het formulier weer terug inlevert in de brievenbus aan de Lambertuskerk in Zijtaart, doet mee met de loting voor een Kerststol, deze worden vanuit de Kerk gesponseerd. De Lambertus kerk is deze 3 dagen open voor een bezoekje aan de grote Kerststal voorin de kerk en een kaarsje aan te steken voor een dierbare.

Geniet van dit prachtige Kerstevenement in Zijtaart!

 

Download hieronder de route en het formulier en print deze uit. Vergeet niet een pen mee te nemen als je de route loopt.

pdfKerststalletjes_de route door Zijtaart 2023.pdf

pdfInvulkaart Kerststalletjes route Zijtaart 2023.pdf

 
 
logo zijtaart.nl