Inschrijven 24 uur van Zijtaart

12_uur_van_Zijtaart
Categorie
Bijeenkomst
Datum
zondag 30 oktober 2022 11:00 - 13:00

De 24 uur van Zijtaart is vernieuwd!

Na goed geluisterd te hebben naar de captains van vele deelnemende teams uit het verleden, heeft onze werkgroep besloten een andere formule te gaan gebruiken voor “De 24 uur van Zijtaart”. Diverse teams gaven aan graag mee te willen doen aan dit bijzondere evenement, maar zagen op tegen de nachtelijke uren. Het bleek steeds moeilijker voor de teams om voldoende menskracht voor die zware uren bij elkaar te krijgen. De teams waardeerden wel de goede sfeer, de uitdagende opdrachten en spellen en het teamgevoel. Voor ons duidelijke redenen om toch door te gaan en de boel om te gooien.

Nieuwe formule

Als belangrijkste wijziging werd gedacht aan het terugbrengen van de 24 uren naar 12 uren. Er wordt dan gestart op zaterdag om 12.00 uur en de opdrachten lopen door tot 24.00 uur in de nacht. Dat zorgt meteen voor een beduidend minder aantal opdrachten. De variatie blijft wel bestaan dus denken, doen en sportiviteit blijven gewaarborgd. Wij denken daardoor een groot aantal teams te mogen verwelkomen!

Stel uw team samen!

Op zaterdag 14 januari 2023 om 12.00 uur kunt u met uw team meedoen aan de eerste opgave! (Wel even aanmelden op zondag 30 oktober!)

Om een ieder de gelegenheid te stellen om actief deel te nemen adviseren we een team dat bestaat uit 15 tot maximaal 20 personen. Goed is een team te hebben met mannen vrouwen, jongens en meisjes en ook gevarieerd in leeftijd. Ga eens na of je met je vereniging, vriendenclub of buurtvereniging een veelzijdig team kunt samenstellen. Het zorgt voor nieuwe ontmoetingen, aanspreken van onvermoede kwaliteiten en vooral het gevoel samen iets bijzonders te presteren!

Aanmelding

Op zondag 30 oktober 2022 staat de inschrijving open. Vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur kunnen de teams zich komen inschrijven. Wij hopen op een ouderwets grote toeloop!

De 24 uur van Zijtaart. Van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart.

 
 
logo zijtaart.nl