Gratis workshop levendig zingen

2023-09-27_Gratis_Workshop-middag_levendig_zingen_met_koor_Vivace
Categorie
Activiteit
Datum
zaterdag 7 oktober 2023 13:00 - 17:00
Locatie
Dorpshuis

Koor Vivace organiseert voor iedereen die eens wil kennismaken met het zingen in koor een muzikale workshop-middag in het repetitielokaal van Dorpshuis het Klooster. Koor Vivace Zijtaart is een vereniging, telt momenteel 24 enthousiaste zangers, beschikt over een eigen combo, en staat onder de bezielende leiding van Dirigente Janine Heuts. Vivace, - muziekterm voor “levendig” - is opgericht in 1995 als doorstart van een Zijtaarts Jongerenkoor en is, om levendig te blijven, op zoek naar nieuwe, ook jongere aanwas.

Dus laat je over de streep trekken, en schrijf je in voor de gezellige Gratis Workshop-middag op zaterdag 7 oktober a.s. Van 13:30 tot 17:00 (inloop 13:00, met een pauze - koffie/thee gratis)

Het gaat om een wederzijdse vrijblijvende kennismaking, De deelnemers die aan het eind van de middag ons enthousiasme delen, worden vervolgens uitgenodigd om mee te doen aan ons “Kerst-project” Dat zal bestaan uit 9 wekelijkse repetities, nog steeds geheel gratis, feestelijk afgesloten met een heus Kerstconcert! Het repertoire van Vivace bestaat uit veelal Engels- en Nederlandstalige populaire liedjes, van bijvoorbeeld John Lennon en Boudewijn de Groot, tot Beyoncé en Guus Meeuwis.

Ben je 18 jaar of ouder dan kun je meedoen door je op te geven via e-mail of door te bellen naar Anja Versantvoort, voorzitter, 06 434 90 422, of naar Fried van Otterdijk, secretaris, 06 169 80 169.  Heel graag tot 7 oktober

 
 
logo zijtaart.nl