Fight Cancer Night 2022

2022-03-03_Fight_Cancer_Night_Boerdonk
Categorie
Wedstrijd
Datum
zaterdag 3 september 2022 20:00 - 23:00
Locatie
Boerdonk

De vierde editie van de Fight Cancer Night vindt plaats op zaterdag 3 september in Boerdonk. Het outdoor evenement wordt gehouden in de open lucht op ’t Weike in Boerdonk. Ondernemers en afvaardigingen van bedrijven nemen het tegen elkaar op in de ring om zoveel mogelijk geld op te halen voor het gevecht tegen kanker.

2022 03 03 Erik de Vries uit Zijtaart doet mee met de Fight Cancer Night BoerdonkKickboksen

Ook dit jaar belooft de Fight Cancer Night een groot spektakel te worden. Maar liefst 16 sportievelingen doen mee. Met 10 mannelijke deelnemers en 6 vrouwen is het een zeer gevarieerd gezelschap van boksers. De fighters komen uit verschillende dorpen in de omstreken. Zo zijn er deelnemers uit Erp, Boekel, Zijtaart, Beek en Donk, Mariaheide, Eerde, Boerdonk, Volkel, Uden, Heeswijk-Dinther, Berlicum, Keldonk en Handel. Kortom de regionale bekendheid van het evenement is stijgende.

Zijtaart

Vanuit Zijtaart doet Erik de Vries mee vanuit zijn eigen bedrijf (Team Transform). Hij werkt als Interim manager voor overheden. zoals gemeenten, provincies en waterschappen en houd ervan om organisaties te veranderen en is op zijn best als er een complexe uitdaging ligt in het werk. Daarnaast is hij ook raadslid bij de gemeente Meierijstad. Dat doet hij vanuit de politieke partij HIER. Dat is een lokale partij die duurzaamheid, gezondheid en sociale samenleving belangrijk vindt.  Erik over zijn deelname: "De Fight Cancer Night vind ik een fantastisch initiatief.  Vrijwel iedereen kent wel iemand die overleden is aan kanker. Ik heb het ook van dichtbij meegemaakt. Daarnaast is het ook behoorlijk uitdagend om een keer in de ring te staan".

Donatie

Steun Erik in zijn Fight for cancer en Kika met uw donatie en help mee het gevecht tegen kanker te winnen.

Fight Cancer Night bijwonen

Wil je het evenement bijwonen neem dan contact op met Erik de Vries via de donatie websites - zie boven.

 
 
logo zijtaart.nl