Feest in het dorpshuis; een avond vol verrassingen

2024_Klik_verzorgt_een_avond_vol_verrassingen
Categorie
Concert / Voorstelling
Datum
vrijdag 12 april 2024 19:30 - 23:00
Locatie
Dorpshuis

De feestavond voor onze vrijwilligers en andere belangstellenden verzorgd door KLIK onder de noemer van “Feest in het dorpshuis; een avond vol verrassingen!” 

De toegangskaarten zijn gratis en af te halen in ons dorpshuis.

Over Klik

KLIK, dat zijn wij. Een zang- en theatergroep bestaande uit zestien gedreven zangers en zangeressen uit de regio Oost-Brabant (driehoek Eindhoven-Vught-Oss). Niet alleen willen wij kwalitatief goed zingen, maar ook ons plezier en enthousiasme voor muziek overbrengen.

KLIK bestaat uit drie sopranen, vier mezzo's, vier alten, twee tenoren, een bariton en twee bassen. Ons streven is een goede show neer te zetten. En dus zorgen we ervoor dat we niet alleen tijdens de repetities actief zijn, maar ook daarbuiten. We werken aan de juiste uitstraling en vinden het belangrijk dat iedereen durft te bewegen. Om dit bij alle KLIK'ers voor elkaar te krijgen, worden we begeleid door muzikaal leider Loek van Vugt uit Oss en Martine Grünwald uit Reek die verantwoordelijk is voor regie en choreografie.

Onze shows
Ieder jaar met kerst voeren we een interactieve kerstshow op, we treden geregeld op voor bedrijven, op feesten en evenementen en elke twee jaar verzorgen we een eigen muziektheaterproductie. We hebben dit helemaal in eigen beheer: een eigen bedachte verhaallijn met eigentijdse passende muziekstukken.

 

 
 
logo zijtaart.nl