Culinair rundje Seitert

2024-06-18_Nieuwe_activiteit_in_Zijtaart_Culinair_Rundje_Seitert
Categorie
Activiteit
Date
zaterdag 12 oktober 2024 19:00
Locatie
Door heel Zijtaart

Enige tijd geleden hebben we jullie lekker gemaakt met ons idee voor een nieuwe activiteit: het Culinair rundje Seitert. Hierbij nog even uitleg én natuurlijk de mogelijkheid om je op te geven voor het eerste culinair rondje Seitert op 12 oktober 2024. Voor deze activiteit zoeken we twee type mensen: kokers en eters. De kokers houden ervan om, voor anderen, te koken en de eters houden ervan om heerlijk te dineren.  Het Culinair rundje Seitert brengt deze twee op een leuke manier samen zodat iedereen kan genieten.  We zijn natuurlijk op zoek naar beide want anders hebben de eters niets om te eten of de kokers blijven met al het lekkers zitten. We zoeken teams van twee personen voor zowel het koken als het eten.

Aanmelden 

Wil je je aanmelden? Doe dat dan nu! Dit kan tot 1 september via de knop rechtsboven op de pagina. 

Betalen

Ben je met je teamgenoot een eter dan zijn de kosten € 25,- per persoon. DIt kun je via deze link betalenBen je met je teamgenoot een koker, dan hoef je natuurlijk niets te betalen. Je krijgt dan budget voor het koken.  Vermeld bij betaling duidelijk jullie namen en dat het voor 'Culinair rundje Seitert' is.

Heb je nog andere vragen? Stuur gerust een mailtje of vraag het aan Anja van Boxmeer, Marjan Kandelaars of Sabine Goossens. 

Culinair Rundje Seitert logo

 
 
logo zijtaart.nl