Concert "Een Reis door het Leven”

2024-01-02_Op_reis_met_kinderkoor_TOF_en_kamerkoor_Canta_Libre_in_Zijtaart
Categorie
Concert / Voorstelling
Datum
zondag 28 januari 2024 11:30 - 12:30
Locatie
Dorpshuis

Ga je mee op reis door het leven? Tijdens het concert op 28 januari 11.30 uur in de Kapel van het Dorpshuis in Zijtaart nemen wij u een uurtje mee met mooie lichte muziek over het leven.

Kamerkoor Canta Libre zingt o.l.v. Frans van de Loo  een wiegenlied, over de kindertijd, liefde, liefdesverdriet  en feesten bij huwelijk, dans en drank liederen. Van componisten zoals Edward Elgar, Thoinot Arbeau, Henri Purcell en Pierre Attaignant. Meestal a capella, maar ook onder pianobegeleiding van Frans van Tuijl.

Kinderkoor TOF ( Schijndel) zal onder leiding van Margré van Gestel liederen zingen over vakantie, het leven en het milieu. En samen met Canta Libre wordt het  lied " Madrigal of joy " van Linda Spevacek  en " Sing! "van Joseph Raposo  gezongen, welke uiting geven aan het plezier en levensvreugde van het samen musiceren.

Al deze muziek illustreert via bovengenoemde composities de levensweg die gaat langs de  vroegste kindertijd en jeugd, adolescentie en gevorderde leeftijd, synoniem aan respectievelijk , onschuld, zichzelf ontdekken, liefde(sgevoelens), huwelijk, herinneringen en verlangen.

Toegang € 7,- p.p. te betalen aan de kassa bij de zaal. (alleen met betaalpas mogelijk). Kinderen tot en met 14 jaar gratis toegang.

 
 
logo zijtaart.nl