Carnavalsmiddag voor ouderen en genodigden

2024_Middag_voor_ouderen_en_genodigden_cv_de_reigers_Zijtaart
Categorie
Bijeenkomst
Datum
vrijdag 9 februari 2024 15:00 - 21:00
Locatie
Dorpshuis

Op vrijdag 9 februari organiseert CV de Reigers weer een gezellige carnavaleske middag voor Ouderen en Genodigden. De middag is voor de oudere jongeren die een band hebben met Zijtaart (leeftijd vanaf 60 jaar) en Genodigden. Om 15:00 uur starten we met een lekker bekske koffie en cake, waarna de bingo zal aanvangen. Uiteraard met mooie prijzen! Vervolgens zal Troubadour Hans van Gorp een skon stukske muziek spelen, na afloop zal er een heerlijke broodmaaltijd worden aangeboden.

Om 18:30 uur start het officiële programma, waarbij diverse Zijtaartse artiesten zorgen voor een mooi programma. Natuurlijk zijn Prins Björn, Adjudant Antoine, de dames Dianne en Peggy, de Raad van 11, het Bestuur, het 5-tal van de Jeugd, alle Dansmariekers en de Boemelaars ook aanwezig om er samen een mooie middag en avond van te maken.

Dit jaar zijn er 2 tijden waarop men kan aansluiten. Bij aanvang van het middag programma om 15:00 uur of om 18:30 uur bij aanvang van het officiële programma.

De kaartjes zijn gratis, maar om zicht te hebben op het aantal aanwezigen, dient iedereen een kaartje te hebben. Deze zijn tot en met 5 februari verkrijgbaar bij het Dorpshuis en bij M vd Heijden Autocentrum.
Let op, op is op! Dus ben er op tijd bij

 
 
logo zijtaart.nl