Biljarttoernooi KBO/ Actief 50+

Biljarttoernooi
Categorie
Wedstrijd
Date
woensdag 7 september 2022 19:00
Locatie
Dorpshuis

Hoewel we nog niet geheel verlost zijn van alle maatregelen rondom de Coronapandemie, wordt het toch alweer tijd om de blik vooruit te richten op het nieuwe seizoen. Een van de eerste activiteiten, die dan op de rol staan is het organiseren van het ondertussen traditioneel geworden KBO Biljarttoernooi. Deelname aan dit toernooi, dat voor de 8ᵉ keer gehouden zal worden, staat open voor alle leden van Actief 50+ KBO Zijtaart, zowel mannen als vrouwen. 

De wedstrijden zullen gespeeld worden op de biljarts in ons dorpshuis Het Klooster. Elke deelnemer speelt minimaal 3 partijen in poulevorm en de nummers 1 en 2 zullen doorgaan naar de volgende ronde. De partijen gaan over 25 beurten en het aantal te maken caramboles is gebaseerd op het (veelal bekende) persoonlijke gemiddelde van de deelnemende speler/speelster.

Startdatum zal zijn maandag 29 augustus en de finaleavond zal plaatsvinden op woensdag 7 september. Dan zal bekend zijn wie Toon Cissen gaat opvolgen als kampioen van jaargang 2022. De speelmomenten/-tijden in de voorronde dit jaar zijn als volgt : maandag 29 aug., woensdag 31 aug. en donderdag 1 sept. in de middag (13.00-17.00) en in de avond (19.00 - 22.30 uur). Voorkeur om in de middag of avond te spelen is aan te geven op het aanmeldformulier, alsmede eventuele data van verhindering. Op maandag 5 september zullen de achtste finales plaatsvinden (19.00 - 22.30) en op woensdag 7 september zullen in de middag de kwart finales gespeeld worden en vanaf 19.00 uur de halve finales en de finale. Uiteraard kan het speelschema alsnog worden aangepast want het aantal deelnemers is bepalend voor het aantal benodigde speelmomenten. Vrij biljarten zal daardoor op woensdag 31 aug. en woensdag 7 sept. niet mogelijk zijn.

Om een en ander op de juiste wijze te kunnen voorbereiden, zal de inschrijvingstermijn sluiten op zaterdag 20 augustus. Na sluiting van de inschrijvingstermijn zal elke deelnemer tijdig een speelschema toegestuurd krijgen om zich goed voor te kunnen bereiden op zijn/haar partijen. Let wel : om organisatorische en sportieve redenen dient een deelnemer gedurende de tijd van het toernooi beschikbaar te zijn en bv niet de 2ᵉ week op vakantie of anderszins verhinderd te zijn !

 
 
logo zijtaart.nl