Sinterklaasintocht

Sinterklaas_in_Zijtaart
Categorie
Evenementen
Datum
zondag 28 november 2021 10:45 - 13:00
Locatie
Café Kleijngeld

Update: 

Alle voorbereidingen waren getroffen voor ons mooie Sinterklaasfeest en natuurlijk ook voor het afscheidsfeest van Pensioenpiet. Toen werden de coronamaatregelen weer aangescherpt en dat heeft ons helaas moeten doen besluiten deze dag in een andere vorm te laten plaatsvinden.

Wat gaan we doen?

Op zondag 28 november kunnen julie tussen 10.45 en 11.45u starten met "de Sinterklaastocht"  Uiterlijk 13.00u moet iedereen het eindpunt bereikt hebben. Het beginpunt is buiten bij Cafë Kleijngeld. Daar krijgen jullie een overzicht van de route en wijst de rest zichzelf.

Denken jullie aan het volgende:

  • Hou rekening met elkaar
  • Wandel gespreid 
  • Hou anderhalve meter afstand
  • Blijf bij corona klachten thuis

EGZ Sinterklaascommissie

 

Voorgaande berichtgeving rondom het Sinterklaasfeest:

Zondag 28 november 2021 is het weer zover, want dan vieren wij Sinterklaasfeest in Zijtaart! Alle kinderen uit Zijtaart zijn met hun papa’s, mama’s en/of opa’s en oma’s van harte welkom!

Om 10.45 uur verzamelen we op het schoolplein en daar verwelkomen we Sinterklaas en zijn pieten. Het programma is ongeveer om 13.00 uur weer afgelopen.

Graag nog even jullie extra aandacht, want Sinterklaas heeft een verzoek. Een loyale hardwerkende piet, die al vele jaren alle daken opklimt om cadeautjes en snoepgoed in de schoenen van alle kinderen te doen, gaat genieten van een welverdiend pensioen. Om die reden wil Sinterklaas een spectaculair afscheidsfeest voor “Pensioen Piet” organiseren.

 
 
logo zijtaart.nl