Geannuleerd

Door de oplopende besmettingen en de nieuwe maatregelen zijn we helaas genoodzaakt om de veldtoertocht op zondag 21 november af te gelasten.

WtcZijtaart kiest ervoor om onze gezondheid te laten praveleren.

MTB veldtoertocht - WTC Zijtaart

WTC_Zijtaart_Veldtourtocht
Categorie
Activiteit
Datum
zondag 21 november 2021 08:00 - 10:00
Locatie
Café-Zaal Kleijngeld

Op zondag 21 november 2021 organiseren wij weer de populaire MTB-tocht  “De Sport2000 - veldtoertocht”. Iedereen die graag fietst en in het bezit is van een MTB-fiets of veldritfiets en helm kan deelnemen aan deze tocht!

Route:                        onverhard, afwisseling van brede paden en technische singletracks
Drie afstanden:         30km, 45km en 53km. 
Pijlen:                          Alle routes zijn eenvoudig te volgen middels duidelijke pijlen, dit in plaats van linten!
Fotoservice:               (bijna) alle deelnemers kunnen hun actiefoto binnen enkele dagen gratis downloaden van de website www.wtczijtaart.nl

De tocht gaat voor het merendeel over onverharde brede paden en singletracks door de bossen van het Lijnt, Mariahout (extra lus 53km), Vressel (extra lus 53km), Moerkuilen, Eerde (45 en 53km) en Logtenburg. Over vaste mountainbikeroutes, unieke paden en verbindingsroutes uitgezet door de leden van WTC Zijtaart.

Pauze, douchen en naborrelen:
Halverwege de tocht is er een pauzeplaats ingericht met drinken, koek en fruit. Na de tocht is er gelegenheid om te douchen en de fiets af te spuiten.
Na de tocht kunt u nog gezellig napraten bij Café-zaal Kleijngeld onder het genot van een donker biertje, worstenbroodje en/of soep.

Voor wie:                    Iedereen met een gezonde conditie, mountainbike, crossfiets en helm. 
Wanneer:                    Zondag 21 november 2021 tussen 08:00u en 10:00u 
Wat kost dat :             € 5,00 (NTFU/KNWU plusaccount € 4,00)  deelnemers < 12 jaar gratis,
Waar:                          Café-Zaal Kleijngeld, Past. Clercxstraat 53-55, Zijtaart

 
 
logo zijtaart.nl