Machinaal Timmerbedrijf van der Linden

Bij Van der Linden gaan ondernemerschap en vakmanschap hand in hand. Enerzijds zorgt ons hoogwaardig en steeds vernieuwend machinepark voor een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Anderzijds beheersen onze vakmensen nog altijd het ouderwetse ambacht. Deze combinatie resulteert in timmerwerk waar we met trots onze naam aan verbinden. We zijn een no-nonsense familiebedrijf en al meer dan 45 jaar doen we niks liever dan mooi en deugdelijk timmerwerk leveren. Daarbij staat de kwaliteit bij ons hoog in het vaandel en hier doen we geen concessies in. We proberen bij alles wat we produceren het te behandelen alsof het voor onszelf is.

Voor particulier en aannemer

Omdat we allround vakmensen zijn, kennen we weinig beperkingen in ons productenaanbod. Zo kunnen we de particulieren markt van dienst zijn maar ook voor aannemers met seriematig werk gaan we graag aan de slag. Te allen tijde blijft de kwaliteit voor ons het allerbelangrijkst.

‘Showroom’

Bent u benieuwd of we van uw opdracht ook vakwerk kunnen maken? Dan nodigen we u graag uit in onze showroom en werkplaats. Daar kunt u zelf ervaren dat het timmervak nog volop in ontwikkeling is zónder de charme van het vak te verliezen.

Benieuwd? Maak een afspraak en bezoek onze showroom en werkplaats.
Image
Image

Machinaal Timmerbedrijf van der Linden
Edisonweg 7
5466 AR  Veghel
 
M: (0413) 366 490
E:  
I: www.vdlindenveghel.nl 

Kijk ook op Facebook

logo zijtaart.nl