Johan van Nunen Timmerwerken

Johan van Nunen Timmerwerken is een jong en dynamisch timmerbedrijf in de breedste zin van het woord. Wij zijn er voor al uw timmerwerk in of rondom uw huis en natuurlijk uw bedrijfspand.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat voorop bij ons. Wij zijn op vele terreinen actief, van nieuwbouw tot verbouw, tot renovatie en restauratie van allerlei soorten woningen en bedrijfspanden.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al u op maat gemaakte interieur wensen. Zoals keukens, badkamermeubels, kasten (zowel inbouw als vrijstaand) en al het overige interieur.

Een verbouwing van uw woning is een ingrijpend project. Bent u geen doe-het-zelver, en wilt u graag hulp van iemand die goed naar u luistert en uw woning en/of bijgebouwen volledig naar uw wensen verbouwt of renoveert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, met meer dan 20 jaar bouwervaring komen we samen tot een fantastisch resultaat.

Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud en werkt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Timmeren is onze specialiteit, maar door onze samenwerking met tal van andere specialisten kunnen wij onder andere ook metselwerk, stucwerk, electra en loodgieter werkzaamheden voor u uitvoeren. Op deze manier kunnen we complete verbouwingen opleveren.

Wij kunnen het complete traject voor u uitvoeren, van planvorming tot en met oplevering maar ook een bestaand bouwplan realiseren. Desgewenst verzorgen we ook de melding of vergunningsaanvraag die u in veel gevallen bij de gemeente moet indienen.

Wanneer u ons uw complete verbouwing laat uitvoeren, kunt u na de opleverdatum direct gebruikmaken van uw nieuwe aanbouw, schuur of kantoor. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent!

 

Image
Image

Johan van Nunen Timmerwerken
Pastoor Clercxstraat 78
5465 RJ  Zijtaart

M: (06) 197 46 050
E:  
I: www.jvntimmerwerken.nl

                 

logo zijtaart.nl