Minibieb Zijtaart

Boeken zijn op hun mooist als ze gelezen worden. Hoe leuk is het dan, als ook anderen van dat ene boek kunnen genieten. Daarom staat er een Minibieb op de Keslaerstraat 61 in Zijtaart. Je kunt hier gratis boeken meenemen, lenen of ruilen. Boeken die anders staan te verstoffen in de kast krijgen zo een tweede leven. 

Boeken voor iedereen

De boeken in de kast zijn gedoneerd aan Minibieb Zijtaart en van en voor iedereen: van jong tot oud. In de kast vind je onder andere romans, thrillers, literatuur, chicklits, Young Adults, strips en kinderboeken. Heb je een boek uit, dan mag je het terugbrengen, doorgeven aan iemand anders, in een andere minibieb zetten of zelf houden.

Kinderzwerfboeken

De minibieb is ook een kinderzwerfboekenstation. Dit is een initiatief van Stichting Kinderzwerfboek om alle kinderen de mogelijkheid te bieden om leuke boeken mee naar huis te nemen en te lezen. De bedoeling is om het boek na het lezen te laten zwerven, zodat andere kinderen hetzelfde boek ook weer kunnen lezen. Kinderzwerfboeken herken je aan de oranje sticker. Heb je een Kinderzwerfboek meegenomen, laat dan hier weten wat je van het boek vindt. Je kunt zelf ook een kinderboek laten zwerven! 

Nieuwe boeken

De inhoud van de minibieb wisselt regelmatig, want niet alle boeken passen in de kast. Ben je op zoek naar een boek, stuur dan gerust een berichtje via Facebook of Instagram. Wie weet heb ik het staan!

Volg @MinibiebZijtaart op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste boeken in de kast.

Kom langs en neem gerust een boek mee uit het kastje op de oprit. Lees het, ruil het, koester het of geef het weer door!

Image
Image
Minibieb Zijtaart
Keslaerstraat 61
5465 RM  Zijtaart

Kijk ook op Facebook en Instagram

logo zijtaart.nl