De Zonnebloem afdeling Veghel, Eerde, Zijtaart en Mariaheide

Deze lokale afdeling van de Zonnebloem is in 1970 opgericht en is tot heden een zeer actieve plaatselijke afdeling met zo'n 200 gasten en 60 vrijwilligers.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen! Wij brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar en zetten alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. Wij willen dat iedereen volop van het leven kan genieten.

Onze vrijwilligers houden zich bezig met het organiseren van activiteiten zoals knutselmiddagen, muziekmiddagen, vakantieweken, Museum bezoek, autoritjes door Brabant, het bezoeken van gasten en het werven van plaatselijke sponsors.

Hierbij stellen wij onze gast centraal. Door te luisteren naar de wensen van onze doelgroep hopen we steeds meer mensen in alle leeftijdscategoriën (vanaf 18 jaar) te bereiken. Omdat niet ieder mens hetzelfde is, zullen wij ons steeds meer gaan toeleggen op kleinschalige- en één op één activiteiten. Om zoveel mogelijk wensen te vervullen kunnen wij de hulp inroepen van vrijwilligers voor één dag of samenwerking zoeken met aanpalende afdelingen of de regio.

Mocht je interesse hebben om gast/deelnemer of vrijwilliger te worden kun je altijd contact met ons opnemen.

De Zonnebloem, er kan zoveel meer dan je denkt!

Image
Image

De Zonnebloem afdeling Veghel, Eerde, Zijtaart en Mariaheide
Secretariaat Annemarie van Loon

M: (06) 145 75 833
E: 
I: www.zonnebloem.nl/zijtaart 

Kijk ook op Facebook

logo zijtaart.nl