Bekkers Motors


Motoren Gebruikt & Nieuw

In onze showroom vindt u nette gebruikte motoren voor een eerlijke prijs. Deze motoren worden uitgebreid nagekeken voordat deze in de showroom terecht komen. U kunt met een gerust hart een gebruikte motor bij ons aanschaffen. Ook voor nieuwe motoren kunt u bij ons terecht, we kunnen motoren leveren van de merken Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki en BMW. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.


Onderhoud

Onze werkplaats is voorzien van alle moderne apparatuur voor het monteren en balanceren van banden, laser uitlijnen van uw motorfiets, het testen van elektronische aparatuur en natuurlijk ook het normale periodieke onderhoud van uw motorfiets. Alle bekende merken banden zijn leverbaar tegen concurerende prijzen, veel banden uit voorraad leverbaar. Mocht u een schuivertje hebben gehad met uw motor dan kunt u ook bij ons terecht voor schadetaxatie en reparatie.
Ook voor onderhoud aan zijspannen kunt u bij ons terecht. Door middel van onze dubbele brug kunnen we ook goed onder het span komen, en zo alle mogelijke werkzaamheden verrichten.


Dynojet tuning

Op onze Dynojet rollentestbank is het mogelijk om de motor ‘uit te lezen’. Door middel van diverse sensoren kan er gekeken worden hoeveel vermogen en koppel uw motor heeft, maar nog belangrijker of deze voldoet aan de juiste verbrandingseisen. Een te rijk of arm afgestelde motor kan lijden tot een hoger brandstofverbruik, of schade aan de motor. Ook zaken zoals het stotteren bij wegrijden of het inhouden op constante snelheid kan zo op een veilige manier worden ervaren, en worden aangepakt.


Kleding en onderdelen

Wij verkopen allerlei motorkleding zoals motorjassen, broeken, laarzen en handschoenen. Ook voor een degelijke helm kunt u bij ons terecht. Verder verkopen we ook Abus-sloten welke ART goedgekeurd zijn, Motul olie-producten, en Belray reinigings- en onderhoudsproducten. Natuurlijk verkopen we ook allerlei accesoires voor de custom- of racemotoren tegen concurrerende prijzen.
Image
Image

Bekkers Motors
Leinserondweg 7
5465 RV Zijtaart

T: (0413) 344 101
E:
I: www.bekkersmotors.nl 

logo zijtaart.nl