Verzamelbeurs De Verzamelaar Zuid Nederland

2024-01-29_Drukbezochte_eerste_verzamelbeurs_in_Zijtaart
Categorie
Bijeenkomst
Date
zondag 26 mei 2024 09:00
Locatie
Dorpshuis

De afdeling Zuid-Nederland van De Verzamelaar houdt op zondag 26 mei haar maandelijkse ruilbeurs in Zijtaart. De verzamelbeurs wordt gehouden van 09.00 tot 12.00 uur in het Dorpshuis in Zijtaart.

Tijdens deze beurs stelt Sven zijn verzameling Pokémonkaarten tentoon. Sven Albers verzamelt nu ruim 3 jaar van alles van Pokémon. Hij heeft al een mooie verzameling opgebouwd, want als er een gelegenheid is om een cadeautje te vragen, dan vraagt hij altijd Pokémon. Hij heeft een dikke map vol met Pokémonkaarten en hij vindt het leuk om kaarten te ruilen. Op school mag dat niet meer. Daarom hoopt hij dat er nu veel kinderen naar de verzamelbeurs komen om met hem of met elkaar Pokémonkaarten te ruilen. Al vanaf 1995 verschijnen er regelmatig nieuwe sets van Pokémonkaarten. Op dit moment zijn er al 16.888 verschillende Pokémonkaarten verschenen.

Ik zal zelf ook het een en ander aan Pokémonkaartjes meenemen naar de verzamelbeurs. Mijn dochter heeft vroeger ook Pokémonkaartjes verzameld. Er zal dus zeker het een en ander te ruilen zijn. Verzamelen uw kinderen of kleinkinderen ook Pokémonkaartjes neem ze dan een keer gezellig mee naar de verzamelbeurs. 
Als u belangstelling heeft voor deze verzameling, kom dan eens een kijkje nemen op de verzamelbeurs in Zijtaart. Neem ook eens een kijkje op verzamelbeurseerde.nl, als u meer wilt lezen over deze verzameling of de verzamelbeurs. Op deze site staat een uitgebreid verhaal. Kijk bij de verzamelaar van de maand

Op de verzamelbeurs in Zijtaart kan van alles geruild worden. Er zijn onder andere verzamelaars van supermarktacties, ansichtkaarten, jokers, munten, postzegels, bidprentjes, lucifermerken, stripboeken, pins, theezakjes, markclips, sleutelhangers, sigarenbandjes, speelkaarten, stickers, telefoonkaarten, reclamepennen en winkelwagenmuntjes en nog veel meer. Iedereen is welkom, vergeet niet je ruilmateriaal mee te brengen.

De entree is gratis.

Agenda van de verzamelbeurs voor 2024

In 2024 houden wij nog verzamelbeurzen op:

  • Zondag 26 mei.           Tentoonstelling Pokémonkaarten
  • Zondag 23 juni            Tentoonstelling Dierenplaatjes

In juli en augustus houden wij zomervakantie.

  • Zondag 1 september Speciale verzamelbeurs voor verzamelaars van: ansichtkaarten, bidprentjes, lucifermerken en sigarenbandjes. Van 09.00 tot 14.00 uur.
  • Zondag 22 september   Tentoonstelling wie?
  • Zondag 27 oktober        Tentoonstelling wie?

In november geen verzamelbeurs.

  • Zondag 22 december    Tentoonstelling wie?
 
 
logo zijtaart.nl