Verzamelbeurs De Verzamelaar Zuid Nederland

2024-01-22_Verzamelbeurs_Zuid_Nederland_komt_naar_Zijtaart
Categorie
Bijeenkomst
Date
zondag 28 april 2024 09:00
Locatie
Dorpshuis

De afdeling Zuid-Nederland van De Verzamelaar houdt op zondag 24 maart haar maandelijkse ruilbeurs in Zijtaart. De verzamelbeurs wordt gehouden van 09.00 tot 12.00 uur in het Dorpshuis in Zijtaart.

Tijdens deze beurs stelt Martien de Koning uit Eerde zijn verzameling ansichtkaarten met handtekeningen tentoon. Na afloop van de beurs vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats.

Op de verzamelbeurs in Zijtaart kan van alles geruild worden. Er zijn onder andere verzamelaars van supermarktacties, ansichtkaarten, jokers, munten, postzegels, bidprentjes, lucifermerken, stripboeken, pins, theezakjes, markclips, sleutelhangers, sigarenbandjes, speelkaarten, stickers, telefoonkaarten, reclamepennen en winkelwagenmuntjes en nog veel meer. Iedereen is welkom, vergeet niet je ruilmateriaal mee te brengen.

De entree is gratis.

Verzamelbeurs in Ontmoetingszaal
De afgelopen 2 keer hebben wij in de evenementenzaal van het Dorpshuis verzamelbeurs gehouden. Deze keer is die zaal bezet door een toneelvoorstelling. Wij kunnen nu de verzamelbeurs houden in de Ontmoetingszaal. Deze zaal grenst aan de gang die achter de bar begint. Wij vragen tafelhuurders om tussen 08.30 en 08.45 binnen te komen. Voor bezoekers is de verzamelbeurs open vanaf 09.00 uur. Wij vragen bezoekers die iets te vroeg zijn om deze keer in de bar te wachten tot 09.00 uur.

 
 
logo zijtaart.nl