TvO Administratie & Advies

Na jarenlang gewerkt te hebben in verschillende functies, van Administratief Medewerker tot Administrateur en van Hoofd Financiële Administratie tot en met Financial Controller heb ik in maart 2016 besloten om TvO Administratie & Advies op te richten.

Reden van oprichting

In 2009 startte mijn vriendin Aafke Wuite met haar Osteopathiepraktijk voor dieren. Alles moest opgezet worden: boekhoudsoftware, urenadministratie, verzekeringen, liquiditeits-prognoses etcetera. Een erg leuke bezigheid die veel tijd opslokte maar wel de basis vormde van een zeer degelijke administratie zoals deze er nu staat. Deze periode heeft mijn interesse in administraties aangewakkerd, maar ook de interesse tot het optuigen van volledige administraties zoals vaak het geval is bij start-ups.

Start-en scale up’s

Met name start-en scale-ups vind ik erg interessant, ik vind het erg leuk om om te gaan met diverse mensen binnen een bedrijf met allemaal hun eigen verschillende belangen en verantwoordelijkheden. Het organiseren van de financiële administratie tot een geolied maandelijks proces is daarbij een van mijn specialiteiten. Hierbij maak ik gebruik van tal van financiële software zoals bijvoorbeeld Twinfield Online (boekhoudpakket), Basecone (scan en herkennen van inkoopfacturen) en Visionplanner (maandrapportages). Door in verschillende keukens te kijken kan ik steeds meer toegevoegde waarde bieden voor de klant, iets wat leidt tot tevreden klanten en daar doe je het allemaal uiteraard voor.

Administratie structureren of tijdelijke ondersteuning

TvO Administratie & Advies is er voor bedrijven die geen behoefte hebben aan een vaste medewerker maar aan een tijdelijke kracht om bijvoorbeeld een medewerker te vervangen die op zwangerschapsverlof is, of uit is gevallen door andere redenen. Daarnaast zijn er ook veel bedrijven die als start-up snel groeien en een medewerker nodig hebben maar niet fulltime. Ook in dit geval biedt TvO Administratie & Advies u de oplossing door middel van een parttime contract.
Image

TvO Administratie & Advies
Timon van Oijen
Biezendijk 34
5465 LD Veghel

M: (06) 466 06 730
E:   
I: www.tvoadministratie.nl 

Kijk ook op LinkedIn

logo zijtaart.nl