Adverteren

We hebben als dorpsraad nooit de insteek gehad om met de website geld te verdienen en daar houden we ons aan. We willen wel kostendekkend kunnen doorgaan op de succesvolle ingeslagen weg en hebben daarom 4 advertentie banners voor Zijtaartse bedrijven beschikbaar. Jouw bedrijf staat dan prominent in beeld op de homepage van de website: iedereen ziet jouw banner! Waarom maar vier banners? Dat is eenvoudig, anders wordt het één groot reclameblok en dat willen we juist niet. Waarom alleen advertenties voor bedrijven uit Zijtaart? Ook dat is simpel te verklaren: we zijn voor en door Zijtaart en ondanks dat het nieuws op de website ook uit de omgeving komt is hij toch vooral bedoeld voor (oud) inwoners van het dorp.

Mogelijkheden
Er is plaats voor maximaal 4 advertentiebanners. De advertenties kunnen per jaar, kwartaal, maand, week en dag getoond worden en dus gekocht worden.  Het is ook mogelijk om met meerdere bedrijven één bannerruimte af te nemen.

Bannervoorwaarden
De banners moeten 600x400 pixels zijn en een (liefst) witte achtergrond hebben. De banner kan doorgelinkt worden naar elk internetadres van uw keuze, standaard is dit uw ‘eigen’ pagina op Zijtaart.nl

De kosten voor een advertentiebanner:
Jaar250.00
Uw banner wordt één heel jaar getoond.
Kwartaal75.00
Uw banner wordt één kwartaal aaneensluitend getoond.
Maand30.00
Uw banner wordt één maand aaneensluitend getoond.
Week10.00
Uw banner wordt één week aaneensluitend getoond.
Interesse
Neem contact op via voor de mogelijkheden.
logo zijtaart.nl