Home.Over Zijtaart.Dorpshuis.Klooster.Verenigingen.Bedrijven.Contact.

Contact| Disclaimer

Home

JAZ Uit de Kunst

Vrijwilligers

Activiteitenbegeleider: Als je ’s morgens ingedeeld bent word je om 8.30 uur op het terrein verwacht, ben je ’s middag ingedeeld dan verwachten we je om 12.30 uur.
Degene die zich hebben opgegeven om te helpen opbouwen en opruimen worden om 9.00 uur, 13.00 uur en/ of 18.00 uur verwacht.
Mensen die zich niet hebben opgegeven, maar toch tijd hebben om te helpen, kunnen zich op bovenstaande tijden op het terrein melden. Zij worden dan alsnog ingedeeld.

JAZ boekje.
JAZ 2018.

Catering

Om alle vrijwilligers op tijd te voorzien van een kopje koffie, thee of fris is het catering team in de weer. Dit wordt verzorgt door;

- Anja van Boxmeer

- Marieke van Lankvelt
- Carla v/d Linden

- Linda v/d Linden

- Wendy Vissers

- Petri van Zutphen

- Sandra van Zutphen

E.H.B.O.

Hoewel we onze uiterste best doen om ongelukjes te voorkomen kun je toch pech hebben. De Zijtaartse E.H.B.O. Vereniging zorgt ervoor dat je dan snel geholpen wordt.

Nachtwakers

De nachtwakers worden om 22.00 uur startklaar op het terrein verwacht. Er zal gezorgd worden voor een drankje en ‘s ochtends wordt er voor een ontbijt gezorgd.

Maandag: Jan van Nunen & Martien Verbruggen

Dinsdag: Pieter van Dijk & Rick Embregts

Woensdag:*Nog in te vullen door 2 enthousiastellingen*

 

Fotografen

Tijdens de JAZ-dagen zijn diverse mensen de hele dag in de weer om de mooiste en leukste momenten op de foto vast te  leggen. De foto’s worden in de loop van de avond geplaatst op zijtaart.nl.

Dinsdag:          Aard van Hoof

Woensdag:      Stan van Hoof

Donderdag:     Stan van Hoof

Groepsfoto’s:  Aard van Hoof

Vrijwilligersnieuwbrief.

VRIJWILLIGERS

hand en span diensten

Let op!
Heb je jezelf ook opgegeven als bijvoorbeeld nachtwaker of hand en spandiensten, dan sta je ook nog op een andere lijst op deze pagina.