Contact  Disclaimer

Home
Home.Over Zijtaart.Dorpshuis.Klooster.Verenigingen.Bedrijven.Contact.

 

Kamille.
Korenbloem.
Ereprijs.
Dorpshuis.

De Klaprooszaal, ook wel de kleine zaal genoemd, heeft een oppervlakte van ca 70 m2. Direct bereikbaar vanuit deze zaal is een opslagruimte van ca. 12,2 m2 welke in gebruik is door Peuterspeelzaal Pompeltje, zij hebben in deze zaal tevens ten behoeve van de peuters een afsluitbare sanitaire ruimte. De zaal is voor meerdere doeleinden geschikt. Ook deze zaal wordt gebruikt bij grotere evenementen vor bv omkleedruimte, inzingen, grimeren e.t.c.

The Old Swing band

Peuterspeelzaal Pompeltje is een van de vaste gebruikers van de zaal. Zeer veel Zijtaartse kinderen

hebben hier vele genoeglijke uurtjes doorgebracht.

Gitaarclub Pizzicato

Wekelijks trainen de dansmariekes van C.V. De Reigers in het dorpshuis. Het hele jaar door wordt er geoefend om met carnaval een perfecte show neer te zetten. De dansmariekes zijn in vier groepen verdeeld. Ze hebben elk hun eigen leidsters en eigen dans. Daarnaast wordt elk jaar een showdans gepresenteerd met alle dansmariekes.

De Edith Stein school biedt de mogelijkheid tot overblijven. Alle “groepsbegeleiders overblijven” hebben de nascholingscursus “Overblijven op school” gevolgd. De kinderen zijn dan onder verantwoordelijkheid van de “groepsbegeleider overblijven” in dorpshuis “De Korenmolen” en bij buitenspel op het buitenterrein van de school aanwezig. Inmiddels wordt er veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de kinderen over te laten blijven. Op maandag t/m donderdag blijven de kinderen in het dorpshuis over.

Naar het klooster.