Contact| Disclaimer

Home.Over Zijtaart.Dorpshuis.Klooster.Verenigingen.Bedrijven.Contact.

Buurt “Keezen” competitie

Vanaf vrijdagavond 5 oktober, 20.00 uur worden de eerste serie "Keezen" spellen weer gespeeld in ons dorpshuis. Daarna voortzetting, in principe op elke eerste vrijdagavond van de maand, tot en met april 2019. Opnieuw spelen we de competitie in buurtverband, volgens dezelfde succes formule als de voorgaande jaren. Het spel zelf kan men binnen 5 minuten leren. Bij het spelen komen de ware kwaliteiten van de spelers naar boven. De factor geluk speelt een belangrijke rol, maar evengoed is er heel wat strategisch inzicht nodig om snel tot het bedoelde einde te komen.

Oproep tot deelname;

Uit elke buurt kunnen er een of meer teams meedoen. Een team bestaat uit 2 personen. In onze opzet is het niet noodzakelijk steeds met dezelfde partner te spelen: elke keer kan een andere speler ingezet worden, wel met de spelregel dat er minimaal één uit Zijtaart te dient te komen. Uiteraard speelt men wel onder dezelfde teamnaam. Kan de buurt geen team samenstellen , dan kunnen ook 2 personen uit verschillende buurten of straten een team vormen.

Inschrijven;

Inschrijven kan vanaf heden via het mail adres: zeszijtaart@gmail.com, bij Twan van de Meerakker of in de zaal tot 10 minuten voor de aanvang van de competitie. Het maximaal aantal deelnemende teams is vastgesteld op 32.

 

Schrijft u zich dus snel in!

De kosten per team voor het hele seizoen bedragen € 10,00 voor het hele seizoen.

 

Graag tot ziens op 5 oktober!