Home.Over Zijtaart.Dorpshuis.Klooster.Verenigingen.Bedrijven.Contact.

Contact| Disclaimer

Home

Inschrijven JAZ-dagen 2019

De voorbereidingen voor de komende JAZ-dagen zijn alweer in volle gang. Dit jaar worden de JAZ-dagen gehouden op 13 augustus t/m 15 augustus.

Wil jij samen met ons avonturen beleven tijdens de JAZ dagen in Zijtaart?

 

Zorg dat je wordt aangemeld tijdens de inschrijfochtend op woensdag 20 maart om 8.30u - 9.00u of de inschrijfmiddag op dinsdag 26 maart om 15.30u - 16.00u in de kapel van Basisschool Edith Stein. Voor maar €12,- (per kind) kun jij er 3 dagen bij zijn! (Bij inschrijving graag gepast betalen)

Wie mag er mee doen?

Zit je dit schooljaar in Zijtaart in groep 1 t/m 8 van de basisschool of kom je uit Zijtaart en behoor je tot dezelfde leeftijdsgroep maar zit je ergens anders op school dan mag jij meedoen aan JAZ 2019.

 

 

Vul het formulier in, je vind het door hier te klikken.

Op dinsdag en woesndag begint het programma om 9.00 uur ‘s morgens en is ‘s middags om 15.30 uur afgelopen. Op woensdagavond hebben we een extra activiteit voor groep 7 en 8. Op donderdag beginnen we ook om 9.00 uur, maar dan worden de Jeugdvakantiedagen 2019 tussen 18.00 tot 19.30 uur samen met de ouders en andere belangstellenden afgesloten. Alles vindt net als vorig jaar plaats op en rond ponyterrein “De Leinse Hoefslag”.

 

Heb je vragen bel dan naar Debby v/d Braak (375 234) of mail naar jaz@zijtaart.nl

Tot ziens bij de Jeugdvakantiedagen 2019 in Zijtaart!

 

Jeugd Activiteiten Zijtaart (JAZ) wordt mogelijk gemaakt door een werkgroep die heel het jaar werkt aan de voorbereidingen, bijdragen van ondernemers uit Zijtaart en daarbuiten en inzet van veel vrijwilligers. Het is pas echt een succes dankzij de enthousiaste deelname van  heel veel kinderen!

 

De werkgroep bestaat uit: Linda Adriaans, Marieke van Asseldonk, Joop de Bekker, Amber van Boxmeer, Debby van de Braak, Sabine Goossens, Tjerk Goossens, Heino v/d Linden, Kim Rijkers, Jolanda Schepers, Berrie van Sleuwen, Maaike Swinkels, Jeffrey Verhoeven en Anouk Welte.

Vrijwilligers

Natuurlijk kan de  niet georganiseerd worden zonder hulp van vele vrijwilligers en sponsoren.

De opbouwers, begeleiding voor de groepjes, spelen en creatief, nachtwakers en niet te vergeten de frietgezinnen. Meld je aan en vul het formulier voor vrijwilligers in.

 

Geschikt als Maatschappelijke stage.

Aanmeldingsformulieren,

Klik op het formulier:

Foto’s

Tijdens de JAZ dagen worden er veel foto’s gemaakt, wil je nog eens terug kijken klik dan hier.

 

Zomercarnaval

Jeugdvakantiedagen

13 augustus t/m 15 augustus 2019

  Kinderen           Vrijwilligers

Aanmeldingsformulier kinderen 2019.pdf
Aanmeldingsformulier vrijwilligers 2019.pdf