Home.Over Zijtaart.Dorpshuis.Klooster.Verenigingen.Bedrijven.Contact.

Contact| Disclaimer

Home

Wat gaan we doen?

Iedereen heeft ze wel eens zien hangen of zien staan, schilderijen en kunststukken op sokkels. Maar hoe zou het zijn als deze kunststukken tot leven zouden komen én kunnen praten?! Dit jaar belanden we tijdens de JAZ-dagen in een echt atelier samen met onze technische kunstenaar ‘Angelo Michael’.

Angelo houdt van knutselen en van kunst. Als hij op een dag druk aan het werk is in zijn atelier komt hij ineens met een geweldig idee! Hoe zou het zijn als hij één van zijn grote schilderijen tot leven zou kunnen wekken?!

Na een poosje geknutseld te hebben aan zijn grote machine weet de kunstenaar zeker dat het hem gaat lukken.. Hij gaat het écht doen, hij gaat het grote schilderij tot leven brengen! Nadat hij de kabels heeft aangesloten is hij er helemaal klaar voor. Angelo drukt op de knop en.. Er komt ineens rook, heel veel rook..

Wil jij weten hoe dit afloopt? Geef je dan op voor de JAZ dagen 2018!!

Wie mag er mee doen?

Zit je dit schooljaar in Zijtaart in groep 1 t/m 8 van de basisschool of kom je uit Zijtaart en behoor je tot dezelfde leeftijdsgroep maar zit je ergens anders op school dan mag jij meedoen aan JAZ 2018.

Wil jij mee op avontuur met Angelo Michael, zorg dan dat je wordt aangemeld tijdens de inschrijfochtend op woensdag 21 maart om 8.30u - 9.00u of de inschrijfmiddag op dinsdag 27 maart om 15.30u - 16.00u in de kapel van Basisschool Edith Stein. Voor maar €10,- (per kind) kun jij er 3 dagen bij zijn!

 

Vul het formulier in, je vind het door hier te klikken.

Op dinsdag en woesndag begint het programma om 9.00 uur ‘s morgens en is ‘s middags om 16.00 uur afgelopen. Op woensdagavond hebben we een extra activiteit voor groep 7 en 8. Op donderdag beginnen we ook om 9.00 uur, maar dan worde de Jeugdvakantiedagen 2018 van 18.00 tot 20.00 uur samen met de ouders en andere belangstellenden afgesloten. Alles vindt net als vorig jaar plaats op en rond ponyterrein “De Leinse Hoefslag”.

 

Heb je vragen bel dan naar Debby v/d Braak (375 234) of mail naar jaz@zijtaart.nl

Tot ziens bij de Jeugdvakantiedagen 2018 in Zijtaart!

 

Jeugd Activiteiten Zijtaart (JAZ) wordt mogelijk gemaakt door een werkgroep die heel het jaar werkt aan de voorbereidingen, bijdragen van ondernemers uit Zijtaart en daarbuiten en inzet van veel vrijwilligers. Het is pas echt een succes dankzij de enthousiaste deelname van  heel veel kinderen!

 

De werkgroep bestaat uit: Linda Adriaans, Marieke van Asseldonk, Joop de Bekker, Amber van Boxmeer, Debby van de Braak, Ruud Cissen, Sabine Goossens, Tjerk Goossens, Heino v/d Linden, Kim Rijkers, Jolanda Schepers, Berrie van Sleuwen, Maaike Swinkels en Anouk Welte.

Vrijwilligers

Natuurlijk kan de  niet georganiseerd worden zonder hulp van vele vrijwilligers en sponsoren.

De opbouwers, begeleiding voor de groepjes, spelen en creatief, nachtwakers en niet te vergeten de frietgezinnen. Meld je aan en vul het formulier voor vrijwilligers in.

Geschikt als Maatschappelijke stage.

Aanmeldingsformulieren,

Klik op het formulier:

Foto’s

Tijdens de JAZ dagen worden er veel foto’s gemaakt, wil je nog eens terug kijken klik dan hier.

 

Uit de Kunst

Jeugdvakantiedagen

14 augustus t/m 16 augustus 2018

Aanmeldingsformulier kinderen 2018.pdf
Aanmeldingsformulier vrijwilligers 2018.pdf

   Kinderen           Vrijwilligers