Home.Over Zijtaart.Dorpshuis.Klooster.Verenigingen.Bedrijven.Contact.

Contact| Disclaimer

Home

In Zijtaart is het goed wonen, er is een bloeiend verenigingsleven, klik hier, een moderne basisschool en een bescheiden winkel. Daarbij is er volop bedrijvigheid, klik hier. Met de herbestemming van het klooster kreeg Zijtaart een nieuw dorpshart, iedereen is hier welkom voor een kop koffie.

Met 1.758 inwoners (Bron gem. Veghel 01-01-2016) is Zijtaart na Veghel en Erp de  derde kern in de gemeente Veghel qua inwonertal.  Hierbij dient opgemerkt te worden dat 34 mensen die wonen op Doornhoek/De Kemkens gerekend worden bij Veghel.

Voor wie in Zijtaart wil gaan/blijven wonen een mooie kans om te kiezen voor een passend huis. Hieronder staan een aantal huizen welke beschikbaar zijn voor verkoop. Door op de link te klikken krijgt u meer informatie over het huis. Daarnaast zijn de logo’s van enkele makelaars opgenomen. Zij helpen u graag verder. Zij kunnen u ook informeren over huizen in de ‘stille’ verkoop of zoek opdrachten in behandeling nemen.  

Klik op het adres en u krijgt meer informatie over de woning, klik op naast gelegen logo van ‘oud zijtaart’ voor meer historie