Home.Over Zijtaart.Dorpshuis.Klooster.Verenigingen.Bedrijven.Contact.
Home

Contact| Disclaimer

 

 

 

Korenmolen.
Zalen.
Evenementen.

Vergaderingen

Het dorpshuis beschikt over vergaderzalen welke ingericht zijn met comfortabele stoelen. Daarnaast hebben wij een flip-over, in de Ontmoetingszaal een beamer in met scherm in vaste opstelling en voor gebruik in andere zalen een ‘losse’  beamer metscherm. Daarnaast kunt u een lap-top van het dorpshuis gebruiken. Ten behoeve van bv vergaderingen is in de ontmoetingszaal een vaste geluidsinstallatie aanwezig met twee draadloze microfoons. De geluidinstallatie wordt ook gebruikt bij het afspelen van bv films via de beamer op het grote vaste scherm.

Eten

Het dorpshuis beschikt niet over een professionele keuken. Voor niet al grote gezelschappen kan desalniettemin voor iets te eten worden gezorgd. De beheerder heeft een paar arrangementen beschikbaar.

In onze voorraad keuken hebben wij de beschikking over een royale koelkast en een diepvries kast. In de keuken hebben wij ondermeer de beschikking over een combi magnetron, een friteuse en een au-bain- marie soep ketel.In samen werking met de plaatselijke middenstand kunnen wij lunches verzorgen bij uw vergadering/bijeenkomst.

Voor grotere groepen en uit-gebreidere etentjes zoals buf-fetten werken wij samen met plaatselijke Horeca ondernemers. Afspraken met hen worden altijd gemaakt door de beheerder van het dorpshuis.

 Materialen

Ten behoeve van de gebruikers beschikt het Dorpshuis over diverse materialen die ingezet kunnen voor gebruik in het dorpshuis.

Zonder compleet te willen zijn hieronder een aantal materialen afgebeeld.

Vaak wordt de de gymzaal gebruikt voor evenementen. Om de vloer te beschermen en om een gezelligere sfeer te creëren beschikt het Dorpshuis over maten die over de vloer gelegd worden.. De afmeting van de matten is 2,00 mtr bij 1,00 mtr.  De matten worden opgeslagen op een speciale kar, zie foto, zodat ze makkelijk te transporteren zijn.

Verhuur

Een van de belangrijkste taken van het Dorpshuis is het beschikbaar stellen van ruimte aan verenigingen en stichtingen uit Zijtaart. Verhuur beperkt zich uitdrukkelijk hier echter niet toe; ook anderen zijn van harte welkom in ons Dorpshuis.

Afspraken, informatie en reserveringen lopen altijd via de beheerder Chris van de Ven. Hij is bereikbaar per e-mail via info@dorpshuiszijtaart.nl

Dorpshuis.
Plattegrond.
Activiteiten.

Overzicht zalen

Door hier te klikken krijgt u een overzicht van de ruimtes van het dorpshuis met daarbij de benaming en de afmetingen. Een beschrijving van de ruimtes met foto’s vindt u door hier te klikken. Mocht u voor uw  voorbereiding de plattegronden uit willen printen dan kunt u deze downloaden als pdf bestand.

Plattegronden (klik op het bestand)

Gebruikersregelement

Naast de afspraken die gemaakt worden over het tijdstip van gebruik, welk ruimtes en de huurkosten is het algemeen gebruikersreglement  altijd van toepassing. U kunt deze nalezen door hier te klikken, u kunt de meest actuele versie ook downloaden als pdf bestand

Roken

In het gehele dorpshuis geldt eenrookverbod. Het is niet toegestaan om binnen in het gebouw te roken. Wie toch graag een sigaretje opsteekt wordt verzocht dit buiten te doen, b.v. op het binnenterrein.

Alcohol

Door de gemeente is aan Stichting Dorpshuis Zijtaart een Drank en Horeca vergunning afgegeven.

De beheerder en een aantal van de vrijwilligers zijn in het bezit van het diploma 'Sociale Hygiëne en Veiligheid' Daarnaast hebben al onze bar-vrijwilligers de Instructie Verantwoord Alcohol gebruik (I.V.A.) gevolgd.

 

 

 

Gebruiksvergunning

Voor het regulier gebruik van het dorpshuis is door de gemeente Veghel een gebruikersvergunning afgegeven. Hierin is ondermeer opgenomen hoeveel mensen bij verschillende zaal indelingen toegelaten mogen worden. Door hier te klikken ziet u het ‘stoelenplan’.

Wij beschikken over podiumdelen waarmee in een zaal een verhoogd podium gemaakt kan worden, voor de hoogte kan gekozen worden tussen 20 cm en 40 cm. De twintig delen hebben een afmeting van 1.00 x 2.00 cm.

Bij evenementen is het gebruik van bartafels mogelijk, er zijn tafels met een antraciet blad en tafels met een wit blad. Daarbij kunnen tafelrokken en kleedjes gebruikt worden.